Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Navigate Up
Sign In
Print Zoom Læs højt Til top

Priser på Basalbetalingskonto.dk

 

Basalbetalingskonto.dk viser priserne på en basal betalingskonto og de tilknyttede serviceydelser i banker, sparekasser og andelskasser. En basal betalingskonto giver adgang til en række basale betalingstjenester. Du kan sætte penge ind, få indsat løn eller sociale ydelser og hæve dem igen. Kontoen giver også mulighed for at overføre penge, få tilknyttet et betalingskort, betale regninger, lave faste overførsler fx en gang om måneden og få adgang til netbank. Kontoen kan tillige anvendes som NEM-konto.
 
Har du brug for en forklaring om de forskellige servicesydelser, se link.
 
Reglerne for en basal betalingskonto findes i lov om betalingskonti. Loven gennemfører Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/92/EU om sammenlignelighed af gebyrer i forbindelse med betalingskonti, flytning af betalingskonti og adgang til betalingskonti med basale funktioner.
 
Hvis du har behov for udlånsprodukter eller andre serviceydelser, kan du finde oplysninger og prisindikatorer på Pengepriser.dk eller på pengeinstitutternes hjemmesider. Du kommer til det enkelte pengeinstituts hjemmeside ved at klikke på ud for pengeinstituttet.
 
 
​​
Vælg alle Fravælg alle
Vælg alle Fravælg alle

Om Basalbetalingskonto.dk

På en basal betalingskonto kan du sætte penge ind, hæve kontanter, overføre penge samt få tilknyttet et betalingskort og anvende betalingsservice. Med en basal betalingskonto får du også adgang til en netbankløsning, og kontoen kan bruges som din NemKonto. De serviceydelser, der er tilknyttet en basal betalingskonto, kan man også gøre brug af inden for Eu/EØS-landene. 

På Basalbetalingskonto.dk kan du se prisen på en basal betalingskonto. Herudover kan du se priserne på de serviceydelser, der er tilknyttet kontoen.

Priserne bliver løbende opdateret, når pengeinstitutterne ændrer disse.

Deltagerne på Basalbetalingskonto.dk er banker, sparekasser og andelskasser i Danmark. På hjemmesiden kan du se, hvilke pengeinstitutter der tilbyder en basal betalingskonto. Der kan være forskellige årsager til, at nogle pengeinstitutter ikke deltager på prisportalen. Nedenfor kan du se, hvem der ikke deltager.

 

​Om Pengepriser.dk

Pengepriser.dk er en prisportal, som giver dig mulighed for at sammenligne priser på ind- og udlån i danske pengeinstitutter.

Ud over at kunne sammenligne enkelte produkter kan man på Pengepriser.dk sammenligne priser for hele husstande. Her er der taget hensyn til en række faktorer, der har betydning for, hvordan pengeinstitutterne prissætter deres ydelser. Det er faktorer som indkomst, formue, forretningsomfang samt hvilken sikkerhed, der er i boligen.

Pengepriser.dk

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her
Forside Basalbetalingskonto