Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Navigate Up
Sign In
Print Zoom Læs højt Til top

Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

Finans Danmark påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på denne hjemmeside eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet eller andre årsager.

Ophavsret

Finans Danmark har retten til domænet Basalbetalingskonto.dk og ophavsretten til indholdet herpå i henhold til ophavsretsloven, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt i konkrete tilfælde. Ophavsretten omfatter alt indhold, der er publiceret på hjemmesiden, uanset om indholdet efterfølgende er slettet eller ændret.

Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra hjemmesiden – såvel elektronisk som i papirform – forudsat, at Basalbetalingskonto.dk udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske indholdet.
Det er tilladt at oprette links – herunder dybe links – til hjemmesiden, forudsat at der linkes direkte til Basalbetalingskonto.dk’s adresse, sådan at linket åbnes i en ny browser, hvor hele Finans Danmarks webmiljø er bibeholdt. Sådanne links må dog på ingen måde bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed.

​​
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her
Forside Disclaimer